· Keer terug naar de winkel

Gastronomisch Gift Voucher, verblijf van één nacht en diner voor twee.

€ 396,28

Gastronomisch Gift Voucher, verblijf van één nacht en diner voor twee.

Drie gangen diner voor twee in het bekroonde Ristorante Bocconi, met een lekkere fles wijn gekozen door onze sommelier, één nacht in een klassieke kamer met ontbijt en gratis Wi-Fi.

  • Valid for 12 months

Laat u verleiden door een drie gangen diner in het bekroonde Ristorante Bocconi, met een lekkere fles wijn gekozen door onze sommelier en geniet van één nacht in een klassieke kamer, gratis Wi-Fi en een ontbijt in Hotel Amigo voor u en uw metgezel. Reservatie volgens beschikbaarheid, inclusief city tax.

De kleine lettertjes

Rocco Forte Gifts hebben een unieke referentie-ID zodat Rocco Forte Hotels het gebruik ervan kan nagaan. De geschenkbon kan slechts één keer gebruikt worden. Geschenkbonnen kunnen niet ingewisseld worden voor cash, kunnen niet vervangen worden bij verlies ervan, zijn niet-overdraagbaar en niet-terugbetaalbaar. De originele geschenkbon moet bij aankomst getoond worden voor gebruik. Het is noodzakelijk op voorhand de specifieke ervaring te boeken aangezien ze allemaal onderhevig zijn aan beschikbaarheid. Annulering van een boeking binnen de 24 uren voor aankomst maakt de geschenkbon nietig en van gener waarde. Rocco Forte Hotels behoudt zich het recht voor om uw kredietkaartgegevens te vragen als waarborg voor uw verblijf. Vouchers kunnen niet gebruikt worden binnen de 72 uren na de aankoop. Voorwaarden en bepalingen zijn onderworpen aan wijzigingen.

Levering
  • Selecteer je voucher(s)
  • Schrijf een persoonlijk bericht
  • Verstuur het per e-mail, post of haal het op

Je bestelling

{{item.name}}
{{item.quantity}}
{{displayCurrency}}{{ calculatePrice(item)}}
Totaal: {{displayCurrency}}{{totalPrice}}
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×