· Keer terug naar de winkel

Drie gangen lunch à la carte en een fles wijn voor twee

€ 150,00

Drie gangen lunch à la carte en een fles wijn voor twee

Drie gangen lunch à la carte voor twee, met een lekkere fles wijn gekozen door onze sommelier, in het bekroonde Ristorante Bocconi.

  • Valid for 12 months

Geniet van de lekkerste mediterraanse smaken, gemaakt met de beste Belgische ingrediënten, in het bekroonde Ristorante Bocconi. Deze voucher geeft recht op een drie gangen lunch à la carte voor twee , een lekkere fles wijn gekozen door onze sommelier, water en koffie. Reservatie volgens beschikbaarheid.

De kleine lettertjes

Rocco Forte Gifts hebben een unieke referentie-ID zodat Rocco Forte Hotels het gebruik ervan kan nagaan. De geschenkbon kan slechts één keer gebruikt worden. Geschenkbonnen kunnen niet ingewisseld worden voor cash, kunnen niet vervangen worden bij verlies ervan, zijn niet-overdraagbaar en niet-terugbetaalbaar. De originele geschenkbon moet bij aankomst getoond worden voor gebruik. Het is noodzakelijk op voorhand de specifieke ervaring te boeken aangezien ze allemaal onderhevig zijn aan beschikbaarheid. Annulering van een boeking binnen de 24 uren voor aankomst maakt de geschenkbon nietig en van gener waarde. Rocco Forte Hotels behoudt zich het recht voor om uw kredietkaartgegevens te vragen als waarborg voor uw verblijf. Vouchers kunnen niet gebruikt worden binnen de 72 uren na de aankoop. Voorwaarden en bepalingen zijn onderworpen aan wijzigingen.

Levering
  • Selecteer je voucher(s)
  • Schrijf een persoonlijk bericht
  • Verstuur het per e-mail, post of haal het op

Je bestelling

{{item.name}}
{{item.quantity}}
{{displayCurrency}}{{ calculatePrice(item)}}
Totaal: {{displayCurrency}}{{totalPrice}}
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×